Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Betalen bij Gabion Schanskorven

Betaalmogelijkheden

Bij Gabion Schanskorven kunt u eenvoudig online bestellen en betalen. Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden, waardoor u veilig en snel kunt betalen. U kunt uw bestelling in onze webshop afrekenen met iDeal, Bankoverboeking, Visa, Mastercard, Mister Cash, PayPal en Giropay. Snel, simpel en veilig via uw eigen bank. 

 

Betaalmogelijkheden Gabion

 

 

 

 

 

Zo werkt het: betalen met iDEAL

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kun u gebruik maken van iDEAL. U legt uw bestelling in uw winkelwagen. U kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL. U wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Gabion krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald. LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden! Mocht u besluiten de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren ( binnen 1 dag ) en u heeft uw bestelling in zijn geheel vooruit betaald met iDEAL, dan storten wij het desbetreffende bedrag binnen 5 werkdagen aan u terug.

Verwerking van Uw betalingen

Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt. Hierdoor kunnen wij direct beginnen met het maken en/of uitleveren van uw bestelling. De gemiddelde tijd voor het verwerken van betalingen via internetbankieren is 5 werkdagen.

Betalen vanuit het buitenland

Betalen vanuit het buitenland is mogelijk, zowel elektronisch als per bank. Vermeld dan in beide gevallen bij het betalingskenmerk uw klantnummer. Gebruik voor buitenlandse overboekingen:

IBAN-nummer: NL40INGB0007816627

BIC Nummer: INGNL2A

50% op voorhand 50% bij levering

Het is bij Gabion ook mogelijk om de eerste 50% te betalen na het plaatsen van uw bestelling en 50% te voldoen aan de chauffeur bij levering van de bestelde producten. Wij vragen ten alle tijde de eerste 50% te voldoen voor dat wij beginnen met het maken van uw bestelling. Dit heeft te maken met het maatwerk wat wij leveren. Daarnaast zijn wij helaas genoodzaakt om extra kosten á €50,- voor deze betaalmethode te rekenen, omdat onze transporteur extra kosten naar ons berekend voor deze dienst.