Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Schanskorven op maat

Schanskorven zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt de schanskorven dan ook op verschillende manieren gebruiken. Misschien bent u van plan een erfafscheiding te maken met de metalen korven of wilt u er juist de vijver mee omranden. Met onze schanskorven op maat kunt u de metalen korven gebruiken zoals u dat wenst.

Schanskorven op maat bestellen

Wanneer u schanskorven op maat wilt bestellen, kunt u dat eenvoudig doen door onderstaand offerteformulier in te vullen. U geeft zelf de gewenste afmetingen in en kiest de vulling naar wens. Schanskorven op maat bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Schanskorven op maat bestellen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Open het formulier

Maatwerk schanskorven

U kunt ervoor kiezen om standaard schanskorven te gebruiken bij de inrichting van uw tuin, maar u kunt ook creatief aan de slag gaan door schanskorven op maat te kopen. Doordat wij de schanskorven in onze eigen productieruimte produceren kunnen wij snel leveren, vrijwel altijd binnen 10 werkdagen. Ook de vulling van de schanskorven hebben we vaak standaard op voorraad. Wanneer u bij ons maatwerk schanskorven bestelt, worden deze voor gemonteerd geleverd inclusief een gratis aflever pakket. In dit pakket vindt u onder andere afstandshouders, C-ringen, een handleiding en een paar handschoenen. U kunt dus direct met uw schanskorven aan de slag.

De voordelen van steenkorven op maat kopen

Steenkorven of schanskorven op maat voor u gemaakt leveren veel voordelen op. Niet alleen kunt u zelf de afmetingen bepalen van de schanskorven, ook weet u dankzij de ontwerpmodule direct aan welke prijzen u dient te denken. Daarnaast biedt een schanskorf nog veel meer voordeel:

  • De schanskorven zijn duurzaam en gaan zeker 50 jaar mee
  • Het is een onderhoudsarm product
  • De steenkorven stralen kwaliteit en sfeer uit
  • Met schanskorven op maat creëert u een hoogwaardige afscheiding
  • De steenkorven zijn geluidswerend
  • U kunt de maatwerk schanskorven helemaal naar wens maken
Met de ontwerpmodule maakt u schanskorven op maat

Hoe kun je schanskorven op maat bestellen

In onze webshop hebben we verschillende uitvoeringen van schanskorven te koop. Zo kunt u naast de standaard modellen ook schanskorf tuinhaarden, schanskorf watervallen of andere tuindeco online bestellen. Maar wilt u een schanskorf op maat, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Onze staalmatten zijn standaard 1 x 2 meter. Wanneer u een korf van 1,50 x 2 meter wilt bestellen, raden wij aan u 2 korven van 0,75 x 2 meter te bestellen. U kunt in onze module eenvoudig de gewenste lengte, hoogte en breedte en het aantal gewenste korven aangeven. Daarna kiest u de gewenste vulling en eventuele accessoires. De prijs van de steenkorven op maat worden direct berekend en binnen korte tijd voorgemonteerd bij u bezorgd.

Plaatsen van schanskorven maatwerk

Het plaatsen van de schanskorf op maat gaat op dezelfde wijze als bij standaard modellen. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van de korven. Voor de kleinere maatwerk schanskorven is een stevige ondergrond voldoende. De kans op verzakken is in dit geval nihil. Grotere modellen zullen extra verstevigd moeten worden. In onze blog leest u meer over het schanskorven plaatsen.

De op maat gemaakte schanskorven worden op dezelfde wijze geplaatst als standaard schanskorven

Het vullen van de steenkorven

Ook op maat gemaakte schanskorven kunnen gevuld worden met het materiaal naar uw keuze. U kunt hiervoor bijvoorbeeld breukstenen gebruiken. Deze grote stenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Basalt is de meest bekende breuksteensoort. Ook voor maatwerk schanskorven worden deze stenen vaak gebruikt. Het mooie donkere antraciet is goed kleurvast en slijtvast. Dat betekent dat de kleur lang behouden blijft en u dus lang van uw schanskorf op maat kunt genieten.

Haal een uniek exemplaar naar uw tuin

Met Gabion schanskorven op maat gemaakt, haalt u een uniek exemplaar naar uw tuin. U bepaalt immers zelf hoe deze maatwerk schanskorven eruit komen te zien. Heeft u advies nodig bij het bestellen van de steenkorven of heeft u een andere vraag over de steenkorven op maat? Dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wanneer u schanskorven koopt in onze webshop, wordt de vulling van de schanskorven in een bigbag geleverd. Naast de korven ontvangt u een paar handschoenen, C-ringen en een tang zodat u eenvoudig zelf de korven kunt plaatsen. Heeft u ondanks de bijgeleverde handleiding toch nog vragen? Neem ook dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Schanskorven haard ook te bestellen bij Gabion