Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Tuinhaarden

De avond valt na een zwoele zomerdag, langzaam begint het af te koelen. Samen met uw partner of met vrienden blijft u lekker buiten zitten onder het genot van de warmte van het vuur. Een tuinhaard zorgt niet alleen voor warmte, maar garandeert ook een gezellige avond. Bekijk ons assortiment tuinhaarden en bestel eenvoudig online of neem contact op voor meer informatie.

Een tuinhaard: sfeer en warmte

Uw tuin is een heerlijke plek tijdens de warme dagen, maar ‘s avonds kan het in ons land flink afkoelen. Wat is er dan fijner dan bij een heerlijk vuurtje zitten en genieten van het buitenleven? Een tuinhaard zorgt ervoor dat u het niet koud krijgt en zorgt direct voor dat u de hele avond gezellig buiten kunt zitten.

Het knisperende geluid van het hout dat langzaam smeult en de warmte die ervoor zorgt dat u er behaaglijk bij zit, creëren een heerlijke sfeer die elke tuin omtovert tot een oase van rust en ontspanning. Met vrienden en familie om u heen, genietend van een goed glas wijn of een knapperige marshmallow aan een stokje, is er geen betere plek om verhalen te delen en herinneringen te maken dan bij uw eigen tuinhaard.

De voordelen van een buitenhaard

  • Een buitenhaard zorgt ervoor dat u lekker buiten kunt zitten, ook als het afkoelt
  • De haard is een prachtige toevoeging aan uw tuin
  • Tuinhaarden zijn er in verschillende stijlen
  • De haard zorgt voor een aangename sfeer in de tuin
Met een buitenhaard zit u ook tijdens een koele zomeravond er heerlijk warmpjes bij.

Welke tuinhaarden zijn er?

Op het gebied van tuinhaarden heeft u verschillende keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een haard op hout of kolen, maar ook voor een bio ethanol tuinhaard. Deze laatste biedt een heerlijk haardvuur, zonder dat er rook- en geuroverlast veroorzaakt wordt.

Daarnaast heeft u ook veel keuzes als het om de uitstraling van de haard gaat. Denk hierbij aan een doorkijkhaard, een hoekhaard of een inbouw buitenhaard. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van een tuinhaard met een barbecue door middel van een barbecuerooster. In onze schanskorven webshop kunt u uw tuinhaard eenvoudig bestellen.

Uw eigen tuinhaard op maat

Al onze tuinhaarden zijn gemaakt van schanskorven. Het grote voordeel aan schanskorven is dat deze op maat gemaakt kunnen worden. Hierdoor kunt u naast onze standaard schanskorven tuinhaarden kopen ook uw tuinhaard volledig op maat laten maken.

Tuinhaarden zijn er in verschillende soorten. Koop ze voordelig bij Gabion Schanskorven.

Terrashaard kopen in onze webshop

Wilt u een buitenhaard kopen voor in uw tuin? Binnen ons assortiment bieden wij ruime opties aan op het gebied van tuinhaarden van schanskorven. Wij willen maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarom worden alle tuinhaarden door onszelf geproduceerd. Onze specialisten zorgen ervoor dat de haarden worden gelast, verzinkt en gecontroleerd, zodat ze aan alle eisen voldoen en van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast vindt u bij ons alles om uw tuinhaard compleet te maken, denk hierbij aan breukstenen en schanskorven accessoires.

Wij leveren uw tuinhaard volledig voorgemonteerd en zorgen ervoor dat u hier zelf bijna geen werk aan heeft. U hoeft de schanskorven enkel nog te vullen met breukstenen nadat u de haard op de juiste plek heeft gezet.

Heeft u vragen over onze tuinhaarden? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord.

De levertijd van onze tuinhaarden

Voor onze standaard tuinhaarden geldt dat wij streven deze binnen 10 werkdagen te leveren. Heeft u een maatwerk tuinhaard besteld? Dan dient u rekening te houden met een levertijd van 5 weken.

Met een terrashaard wordt uw terras heer;ijk verwarmd.