Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Schanskorven

Schanskorven zijn helemaal hip en trendy. Deze met steen gevulde korven ziet u steeds vaker in tuinen, langs de weg en langs het water. Dit is niet voor niets, want steenkorven zijn robuust, stoer en gaan erg lang mee. Schanskorven worden ook wel steenkorven genoemd. Gabion Schanskorven levert korven van hoogwaardige kwaliteit en daardoor kunnen wij een lange levensduur garanderen. Onze gegalvaniseerde staalmatten hebben een standaard maaswijdte van 5x5 cm en een draaddikte van 4 mm.

Pagina

Schanskorf schutting

Wilt u uw bestaande schutting vervangen door een duurzame schanskorf schutting? Dan helpen wij u graag verder. Schanskorven zijn erg goed te combineren met (hard)hout en/of composiet. Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije schutting of ziet u liever toch nog groen terug? Beide opties zijn mogelijk. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een steenkorf schutting zijn? Of wilt u dat wij uw ideeën verder uitwerken? Neem dan contact met ons op.

Schanskorven op maat

Wij leveren veelal schanskorven op maat, omdat geen enkel project hetzelfde is. Doordat wij de schanskorven zelf produceren, kunnen wij snel leveren. Of u nu kiest voor standaard korven of maatwerk, wij garanderen een snelle levering!

Schanskorf stenen

Naast steenkorven bieden wij een ruim assortiment breukstenen aan. Deze worden tevens vanuit voorraad geleverd, waardoor u snel met uw project aan de slag kunt.

De populairste breukstenen zijn Basalt, Duitse kalksteen, Doornik en Yellow Sun. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw steenkorven te vullen met een variatie aan breukstenen.

Schanskorven kopen

Bij Gabion plaatst u eenvoudig online uw schanskorf bestelling. Wij zorgen voor een snelle levering en een standaard afleverpakket, zodat u snel aan de slag kunt. De korven worden voor gemonteerd geleverd. Eventueel bestelde breukstenen ontvangt u in big bags. Wilt u meer informatie over het bestellen of plaatsen van schanskorven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Tip! Wilt u meer sfeer in uw tuin creëren? Combineer uw steenkorven met een Gabion tuinhaard.