Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen aan Gabion Schanskorven

 

1. Is elk ontwerp mogelijk?

 

Ja, In overleg kunnen wij alle hoogtes, breedtes en dieptes maken mits het een veelvoud van 5 cm betreft. Dit i.v.m. de maaswijdte van onze gaaspanelen.

 

2. Wat is de levensduur van de schanskorven?

 

Wij maken gebruik van hoogwaardige, in Duitsland geproduceerde, Galfan staalmatten. Deze hebben een gegarandeerde levensduur van 50 jaar.

 

Voor de vulling maken wij uitsluitend gebruik van weers- en vorstbestendige natuurstenen, o.a. Basalt, Grauwacke of Noors Graniet.

 

3. Worden de korven compleet afgeleverd?

 

Ja, al onze korven worden compleet voor gemonteerd afgeleverd. U kunt dus eenvoudig uw korf op de daarvoor bestemde plaats zetten en direct beginnen met het vullen van de korven met breukstenen. Deze worden in big bags geleverd.

 

4. Zijn meerdere soorten vullingen mogelijk?

 

Ja, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment breukstenen in diverse maten en kleuren. Bijzondere vulling zoals glasbrokken is ook mogelijk. 

 

 5. Kan ik ook alleen schanskorven of breukstenen bestellen?

 

Ja, indien u zelf beschikt over vulmateriaal voor uw korf leveren wij ook schanskorven zonder breukstenen. Ook is het mogelijk om alleen stenen te bestellen voor o.a. decoratie in uw tuin of vijver partij.

 

6. Zijn de schanskorven ook zelf te plaatsen?

 

Ja, ze worden compleet in de door u opgegeven maten afgeleverd. Plaatsing van de lege korf is dan heel simpel. Deze dient u op een stevige effen ondergrond te plaatsen. De deksel openen en het vullen met de stenen is het enigste "zware" werk. Daarna heeft u nog jaren plezier van deze onderhoudsvrije constructie.

 

7. Wat is de levertijd?

Wij streven er naar om uw bestelling binnen 10 werkdagen af te leveren. Dit lukt ons ook als het gaat om een bestelling met schanskorven, breukstenen, watervallen, LED verlichting of standaard tuinhaarden. 

Bij maatwerk tuinhaarden dient u rekening te houden met een levertijd van 5 weken. 

 

8. Kan ik de schanskorven ook zelf afhalen?

 

Ja, u kunt de schanskorven zelf afhalen bij onze vestiging in Hoogeveen. 

 

9. Wat doe ik met de overgebleven bigbags en pallets?

 

Er zit geen statiegeld op de pallets en bigbags, deze hoeven dus niet te worden geretourneerd.

 

10. Waar kan ik uw algemene voorwaarden vinden?

 

PDF in NEDERLANDS or PDF in ENGLISCH