Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Schanskorf tuinhaarden

Kijkt u naar de tuin en denkt u: mijn tuin kan wel wat warmte en sfeer gebruiken? Een schanskorf haard kan dé unieke toevoeging zijn waarnaar u op zoek bent. Een schanskorf tuinhaard maakt uw tuin tot een plek om urenlang door te brengen met familie en vrienden. Dat het lastig kan zijn om een juiste keuze te maken, begrijpen wij maar al te goed. Daarom kijkt Gabion altijd samen met u naar de beste optie.

Een schanskorf tuinhaard plaatsen in de tuin

Met de schanskorf tuinhaard van Gabion kunt u tot in de late avonduurtjes genieten van een knapperend haardvuur in de tuin. Uw tuin is tenslotte een verlengstuk van uw huis, en daar wilt u dezelfde fijne sfeer als in de woonkamer. U vindt in het assortiment schanskorf met haard van Gabion een ruim aanbod haarden in verschillende vormen, maten en kleuren. Een schanskorf hoekhaard bijvoorbeeld hebben wij standaard in ons assortiment. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende breukstenen, waardoor u de haard helemaal naar smaak kunt inrichten. Wist u dat u uw schanskorf op maat gemaakt kunt bestellen op de webshop? U kunt hierbij zelf de afmetingen bepalen en inzien wat de prijs zal zijn.

De voordelen van een schanskorf haard

Naast dat een terrashaard steenkorf de tuin een touch-up geeft en het nog gezelliger wordt om buiten te zitten met een hapje en een drankje, kent een schanskorf haard nog vele andere voordelen.

  • Een steenkorf haard kan tegen een stootje en gaat lang mee door het duurzame en sterke materiaal
  • U hoeft geen onderhoud te plegen aan een steenkorf haard
  • De hoogte, breedte en diepte van de korf kunt u samen met het vulmateriaal zelf bepalen
  • Alle materialen kunnen worden gerecycleerd en hergebruikt worden, en zijn dus milieuvriendelijk
Bij Gabion schanskorven koop je schanskorven tuinhaarden in verschillende kleuren, maten en grootten

Keuze uit een ruim terrashaard steenkorf aanbod

Kunt u ook zo genieten van het buitenleven? Dan is een schanskorf haard een mooie toevoeging op uw tuin. U kunt er zelfs voor kiezen om uw schanskorf haard te combineren met een barbecue door middel van een barbecuerooster. Ook voor schanskorf bloembakken en plantenbakken bent u bij Gabion aan het juiste adres. Wilt u deze stijl overal laten terugkomen? Kijk dan eens naar onze schanskorf brievenbus.

Schanskorf met haard kopen bij Gabion

Het is voor Gabion belangrijk dat er een steenkorf tuinhaard van hoge kwaliteit bij u wordt geleverd, waar u voor lange tijd plezier van kunt hebben. Omdat wij maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, hebben wij ervoor gekozen om al onze schanskorf haarden zelf te produceren. Deze worden volledig gelast, verzinkt en gecontroleerd door onze specialisten. Naast dat u bij Gabion de keuze kunt maken uit een ruim assortiment schanskorf haard, vindt u ook alles omtrent schanskorf accessoires. Zo kunt u uw tuinbeleving helemaal compleet maken!

Meer informatie over de schanskorf haard

Wanneer u op onze webshop een bestelling plaatst, wordt de haard uit de opslag gehaald en worden de gekozen breukstenen in big bags gevuld. Uw bestelling wordt zorgvuldig geleverd en op de bestemde plek in de tuin gezet. Wilt u een schanskorf haard kopen of online bestellen op onze webshop? Dan snappen we bij Gabion dat het best lastig kan zijn om de juiste te keuze te maken. U kunt voor meer informatie, vragen of advies dan ook altijd telefonisch contact opnemen of via de mail. Onze experts staan u graag te woord.