Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €115 per pallet, raadpleeg ons voor de exacte huidige tarieven. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Breukstenen die al in de schanskorven zijn verwerkt kunnen helaas niet worden geretourneerd. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gabion-schanskorven.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Schanskorven en tuinhaarden welke op maat worden gemaakt vallen buiten het herroepingsrecht, omdat dit maatwerk betreft. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.