Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Schanskorf waterval

Wilt u meer sfeer in uw tuin? En daarnaast genieten van het heerlijke geluid van stromend water? Een waterval in uw tuin geeft rust en sfeer. Wij bieden vele soorten watervallen aan welke u eenvoudig in uw nieuwe steenkorven kunt bouwen. Wilt u een schanskorf waterval met LED verlichting? Geen probleem, want ook dit kunnen wij leveren.

Water in de tuin

U kunt op veel manieren water toevoegen aan uw eigen tuin, denk maar eens aan een vijver of een zwembad. Maar wat is er nou rustgevender dan het geluid van stromend water? Een waterval in de tuin is een object waarbij water van boven naar beneden stroomt en op de stenen of in het water valt. Vervolgens wordt dit water weer opgenomen door de ingebouwde pomp, waardoor het een doorlopend proces wordt.

Uw eigen steenkorf waterval

De watervallen van Gabion kunnen eenvoudig ingebouwd worden in een steenkorf. Hierdoor lijkt het alsof het water als het ware uit de stenen komt en verbergt u de installatie van de waterval. Onze watervallen zijn gemaakt van roestvrijstaal waardoor het weersbestendig is en niet zal gaan roesten. Wilt u zelf een steenkorf waterval? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo hebben wij watervallen met een brede wateruitloop, maar ook smallere varianten. Wilt u het iets subtieler aanpakken? Kies dan voor ons waterornament die bestaat uit rvs pijpjes. Deze kunnen verwerkt worden in een steenkorf, maar ook aan de schutting of muur. Voor nog meer sfeer kunt u zelfs kiezen voor LED verlichting wat verwerkt wordt in de waterval.

Meer informatie

Op zoek naar een steenkorfwaterval? Gabion heeft een ruim assortiment aan steenkorven en watervallen die voorzien zijn van een hoogwaardige kwaliteit. U kunt de steenkorven en watervallen apart aanschaffen, maar ook als pakket. Heeft u vragen over de steenkorven watervallen of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.