Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Duitse Kalksteen

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Duitse Kalksteen 40-80mm per kg
0,18
Duitse Kalksteen 80-120mm per kg
0,19

  Grotere aantallen of maatwerk nodig?

Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Open het formulier

Omschrijving

De Duitse kalksteen is een steensoort die zich onderscheidt door zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Gewonnen uit de diepten van Duitsland, staat deze kalksteen bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Of u nu een tuinontwerp hebt met een moderne of klassieke uitstraling, Duitse kalksteen voegt net dat extraatje toe aan elk project.

  • Eigen productie
  • Beschikbaar in verschillende maten
  • Persoonlijke offerte op maat

Duitse kalksteen breuksteen: Populairder dan ooit

De Duitse kalksteen is een mooie muisgrijze steen die u eenvoudig in de schanskorf kunt plaatsen. Kalksteen is een halfverharding of siersplit uit Duitsland en afkomstig uit de beste groeves. Deze natuurlijke kleur zorgt voor een mooi effect dat geweldig samengaat met diverse tuinstijlen. De subtiele textuur en het natuurlijke patroon van de steen verrijken de uitstraling van uw schanskorven, waardoor elke korf een kunstwerk wordt. Deze breukstenen voor schanskorven zijn echt een toevoeging aan uw tuin.

Voordelen van de breuksteen Duitse kalksteen in de tuin

  • Duurzaamheid: Bestand tegen weersinvloeden, behoudt Duitse kalksteen zijn pracht door de jaren heen.
  • Natuurlijke uitstraling: Versterkt de esthetiek van uw tuin met zijn authentieke kleuren en patronen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Vereist minimale zorg, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw tuin dan aan onderhoud.
  • Veelzijdigheid: Ideaal voor zowel functionele als decoratieve toepassingen binnen uw tuinontwerp.
Duitse Kalksteen is de perfecte breuksteen om uw schanskorf mee te vullen.

Toepassingen van Duitse kalksteen

Naast de traditionele vulling voor schanskorven, kunt u Duitse kalksteen ook uitstekend gebruiken voor het creëren van paden, terrassen en andere landschapselementen die een natuurlijke, maar verfijnde touch vereisen. De unieke eigenschappen van deze kalksteen maken hem een favoriet onder tuinontwerpers en huiseigenaren die streven naar een balans tussen schoonheid en functionaliteit.

Hoeveelheid en formaten

De benodigde hoeveelheid Duitse kalksteen hangt af van de afmetingen van uw schanskorven en het gewenste vulniveau. Overweeg een extra marge van ongeveer 20% om zeker te zijn dat u voldoende materiaal heeft, de stenen zakken namelijk ‘in elkaar’. Wij bieden persoonlijk advies en nauwkeurige berekeningen om ervoor te zorgen dat u precies de juiste hoeveelheid steen ontvangt voor uw project. Onze kalksteen is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u de perfecte match kunt vinden voor zowel fijnmazige als grofmazige korven.

Duitse kalksteen 40-80mm

Toepassing : Deze stenen zijn geschikt voor de wat smallere schanskorven vanaf 17cm breed. Deze stenen kunnen eenvoudig vanaf de bovenkant in de korf worden gestort.

Duitse kalksteen 80-120mm

Toepassing : Deze stenen zijn geschikt voor de wat smallere schanskorven vanaf 22cm breed. Deze stenen kunnen eenvoudig vanaf de bovenkant in de korf worden gestort.

Schanskorf vullen met Duitse kalksteen breuksteen

Wanneer u uw schanskorf gaat vullen met grijze Duitse kalksteen, is het van belang om het vullen handmatig en met zorg te doen. Het onzorgvuldig vullen kan leiden tot schade aan de stenen of het ontstaan van ongewenste leemtes. Begin met het leggen van de grotere kalkstenen aan de onderzijde om een stevige basis te creëren. Vervolgens vult u de korf verder op met kleinere stenen, waarbij u aandacht besteedt aan het opvullen van alle open plekken.

Uw Duitse kalksteen breukstenen online bestellen

Wilt u Duitse kalksteen kopen als natuurlijke toevoeging aan uw eigen tuin? Wanneer u de Duitse kalksteen voor uw schanskorven online bestelt, zetten wij alles op alles om deze binnen 5-10 werkdagen bij u thuis te leveren. Uw bestelling wordt zorgvuldig in een handige bigbag verpakt, klaar voor gebruik. Naast Duitse kalksteen breukstenen kunt u bij ons ook terecht voor ons ruime assortiment Noors Graniet en Yellow Sun breuksteen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over breukstenen en schanskorven bestellen of wenst u persoonlijk advies voor uw specifieke project? Onze deskundigen staan klaar om u van dienst te zijn met professioneel advies.

Specificaties
Meer informatie
ArtikelnummerDuitse-Kalksteen
Advies nodig?
Advies nodig van onze specialisten?

Ons team staat op werkdagen voor je klaar van 08:30 tot 17:00

Chat met ons