Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Grauwacke Breuksteen

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Grauwacke breuksteen 50-80mm per kg
0,19
Grauwacke breuksteen 80-120mm per kg
0,19

  Grotere aantallen of maatwerk nodig?

Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Open het formulier

Omschrijving

Grauwacke breuksteen is perfect om een warme en natuurlijk tint aan te brengen in de tuin. Onze Grauwacke breuksteen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en een prachtige toevoeging aan de mediterrane tuin.

  • Eigen productie
  • Beschikbaar in verschillende maten
  • Persoonlijke offerte op maat

Het mooiste resultaat met Grauwacke breuksteen

De Grauwacke breuksteen bestaat uit verschillende mineralen waardoor de steen drie verschillende kleuren kan hebben; rood, grijs en geel. De laatste kleur komt vooral naar voren wanneer de breukstenen nat zijn. Door deze samenstelling krijgt een schanskorf een heel natuurlijke uitstraling. De breuksteen Grauwacke is een hele geschikte steensoort voor zowel het aanbrengen van een elegante natuurlijke touch als voor gebruik voor de aanleg van een volledig 'natuurlijke' tuin. Ook erg goed te gebruiken voor de aanleg van mediterrane tuinen. Een allrounder op het gebied van breukstenen voor schanskorven!

Waarom kiezen voor de breuksteen Grauwacke?

Grauwacke breukstenen geven uw tuin een rustiek uiterlijk en passen goed in natuurlijke tuinen en traditionele bouwstijlen. Daarnaast heeft deze breuksteen ook nog andere voordelen:

  • Duurzaamheid: Grauwacke is een hard en slijtvast gesteente en daardoor goed bestand tegen slijtage en weersinvloeden.
  • Uitstraling: De unieke kleuren en natuurlijke textuur van Grauwacke zorgen voor een aantrekkelijk aanzicht in uw tuin.
  • Veelzijdigheid: Door zijn eigenschappen kan Grauwacke gebruikt worden voor veel doeleinden, van schanskorven tot decoratieve elementen in de tuin.
  • Onderhoudsarm: Grauwacke vereist weinig onderhoud en behoudt zijn natuurlijke schoonheid over de jaren, wat bijdraagt aan lagere onderhoudskosten.

Overigens heeft deze steensoort nog een belangrijk voordeel vergeleken met veel andere breukstenen: Grauwacke heeft een zeer hoge dichtheid, waardoor algen en mos zich er moeilijk aan kunnen hechten.

Een geweldige toevoeging aan uw tuin

De breukstenen zijn erg geschikt voor gebruik in steenkorven/steenschuttingen. Zeker wanneer u een natuurlijke tint wilt toevoegen aan uw tuin of wanneer u de volledige tuin in natuurlijke stijl wilt aanleggen, zijn de Grauwacke breukstenen een hele goede keuze. Verder laat de Grauwacke breuksteen zich bijzonder goed combineren met hout en cortenstaal vanwege de authentieke uitstraling en natuurtinten. Ook rondom de vijver of als andere decoratie heeft deze natuurlijke steen een mooie uitstraling.

Ons assortiment Grauwacke breukstenen

Grauwacke breuksteen 50-80mm

Toepassing: Deze stenen zijn geschikt voor de wat smallere schanskorven vanaf 17cm breed. Deze stenen kunnen eenvoudig vanaf de bovenkant in de korf worden gestort.

Grauwacke breuksteen 80-120mm

Toepassing: Deze stenen zijn geschikt voor schanskorven vanaf 22cm breed. Voor het mooiste resultaat dient u de stenen handmatig met de vlakke kant zo compact mogelijk tegen het net aan te leggen.

1700 kg/m³ NB: De kleuren op uw scherm geven de werkelijke kleuren bij benadering weer. Voor de waddeneilanden berekenen wij achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. Deze dient u contant bij aflevering te voldoen.

Uw Grauwacke breuksteen online bestellen

Kleurig en natuurlijk tegelijk, dat is de Grauwacke breuksteen. Wilt u deze ook in uw tuin verwerken? Bestel dan breukstenen voor uw schanskorven online bij Gabion Schanskorven. Wij streven ernaar dit binnen 5-10 werkdagen bij u af te leveren. De breukstenen worden in een handige big bag geleverd, gewoon bij u thuis.

Wilt u meer informatie over het kiezen van de juiste breukstenen voor uw project? Of bent u benieuwd naar onze andere soorten breukstenen, zoals onze Ice Blue breuksteen of Lava Krotzen? Neem dan zeker contact op met onze ervaren medewerkers.

Specificaties
Meer informatie
ArtikelnummerGrauwacke-Breuksteen
Advies nodig?
Advies nodig van onze specialisten?

Ons team staat op werkdagen voor je klaar van 08:30 tot 17:00

Chat met ons