Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Schanskorven brievenbus

Schanskorven lenen zich uitstekend voor brievenbussen. Met de schanskorf brievenbus is het ontvangen van post elke dag weer een feest. De steenkorven brievenbus staat dan ook schitterend in elke tuin, is modern en robuust en daarnaast bijzonder praktisch. Wilt u ook een brievenbus van schanskorven voor in uw tuin? U koopt ze tegen scherpe prijzen bij Gabion Schanskorven.

Een schanskorven brievenbus in de tuin

Een moderne tuin verdient uiteraard een moderne brievenbus. De postbode stopt met alle plezier bij deze schanskorf brievenbus. Het is een uniek Gabion-ontwerp en bijna elke soort breukstenen is geschikt als vulling voor deze eyecatcher. Een brievenbus van steenkorven is bijzonder praktisch en eenvoudig zelf in elkaar te monteren bij u thuis. Er zijn verschillende standaard modellen leverbaar, maar u kunt ook kiezen voor schanskorven op maat . De brievenbus kan dan ingebouwd worden in uw eigen ontwerp schanskorven. Heeft uw tuin een mooie omheining van schanskorven? Dan past deze brievenbus daar uiteraard perfect bij.

Kenmerken van de brievenbus van schanskorven

  • Onderhoudsvrij
  • Modern en eigentijds
  • Maakt uw schanskorven tuinomheining helemaal af
  • Ruime opvangbak voor uw post
  • Aan te passen in uw eigen stijl
  • Makkelijk te vullen met vrijwel elke soort breuksteen
Met een schanskorf brievenbus maakt u uw tuin
        helemaal compleet

Een steenkorven brievenbus kopen

Wanneer u op zoek bent naar een schanskorf brievenbus om uw tuin mee te verrijken, bent u bij Gabion aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende steenkorven, breukstenen, tuinhaarden, plantenbakken en andere decoratieve schanskorven. Zo wordt uw tuin een mooi eigentijds en stijlvol geheel. Schanskorven hebben als voornaamste voordeel dat ze onderhoudsarm zijn. Dat betekent dat u ze niet hoeft te schilderen, snoeien of schoonmaken. De breukstenen zijn kleurvast en mocht er toch wat mosvorming of verkleuring optreden, kunt u dat eenvoudig verhelpen met een hogedrukspuit of door de stenen er opnieuw in te leggen. Zo ziet uw schanskorven brievenbus er weer uit als nieuw.

Gabion Schanskorven

Brievenbussen van steenkorven kopen doet u voordelig en snel bij Gabion Schanskorven. Bij ons vindt u niet alleen hoge kwaliteit schanskorven brievenbussen, ook hebben wij jarenlange ervaring en een vriendelijke klantenservice. Wilt u meer weten over de brievenbussen of over de schanskorven in het algemeen, dan kunt u uw vraag altijd stellen. De steenkorven brievenbussen komen uit eigen productie, waardoor wij u kunnen garanderen dat de producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.