Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Doornik Breuksteen

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Doornik breuksteen 40-80mm per kg
0,18
Doornik breuksteen 56-125mm per kg
0,19

  Grotere aantallen of maatwerk nodig?

Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Open het formulier

Omschrijving

Op zoek naar een natuurlijke breuksteen die past in diverse tuinstijlen? Doornik breuksteen is een prachtig natuurlijk product voor uw tuinproject.

  • Eigen productie schanskorven
  • Beschikbaar in verschillende maten
  • Persoonlijke offerte op maat

Doornik breuksteen: Een veelzijdig natuurproduct

Doornikse breuksteen is een populaire natuursteensoort die voornamelijk gebruikt wordt voor gevelbekleding, tuinpaden en opritten. Deze breuksteen is afkomstig uit de stad Doornik in België en wordt al eeuwenlang gebruikt in de bouwsector. Wat de Doornikse breuksteen blauw grijs zo uniek maakt, is de kenmerkende blauwgrijze kleur die ontstaat door de aanwezigheid van kwarts, chalcedoon en kalksteen.

Waarom kiezen voor Doornik?

Doornikse breuksteen is een harde, duurzame en waterdoorlatende natuursteensoort. Dit maakt het ideaal voor gebruik in vochtige omgeving zoals tuinen en opritten. Bovendien zijn deze breukstenen ook bestand tegen vorst en heeft het een hoge weerstand tegen slijtage. Dit alles maakt het een uitstekende keuze voor zowel binnen als buiten gebruik. Doornik kent ook de volgende voordelen:

  • Natuurlijke uitstraling: Het biedt een authentieke en tijdloze look
  • Onderhoudsvriendelijk: Vereist weinig tot geen onderhoud na plaatsing
  • Unieke texturen en kleuren: Elke steen is uniek, wat zorgt voor een gevarieerd en natuurlijk effect

Ons assortiment Doornik breukstenen

Doornik 40-80mm

Toepassing: Deze stenen zijn zeer geschikt voor de wat smallere schanskorven vanaf 12 cm breed. Deze stenen kunnen eenvoudig vanaf de bovenkant in de korf worden gestort. Ze worden ook gebruikt als vulling voor onze tuinhaarden.

Doornik 56-125mm

Toepassing: Deze stenen zijn geschikt voor schanskorven vanaf 22 cm breed. Voor het mooiste resultaat dient u de stenen handmatig met de vlakke kant zo compact mogelijk tegen het net aan te leggen.

Soortelijk gewicht: 1700 kg/m³. NB: De kleuren op uw scherm geven de werkelijke kleuren bij benadering weer. Voor de waddeneilanden berekenen wij achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. Deze dient u contant bij aflevering te voldoen.

Uw Doornik breuksteen eenvoudig online bestellen

Donker en robuust, dat kenmerkt de Doornik breuksteen. Geïnteresseerd in het toevoegen van deze stijlvolle steen aan uw tuin? Plaats uw bestelling voor breukstenen bij Gabion Schanskorven. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 5-10 werkdagen bij u wordt geleverd. De breukstenen worden geleverd in een praktische big bag, direct aan huis.

Voor advies over het selecteren van de perfecte breukstenen voor uw project, of als u meer wilt weten over ons assortiment breukstenen, bijvoorbeeld Basalt breuksteen, staan onze deskundige medewerkers klaar om u te helpen.

Specificaties
Meer informatie
Artikelnummerdoornik
Advies nodig?
Advies nodig van onze specialisten?

Ons team staat op werkdagen voor je klaar van 08:30 tot 17:00

Chat met ons