Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Maaskeien

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Maaskeien 60-100 mm
0,18

  Grotere aantallen of maatwerk nodig?

Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Open het formulier

Omschrijving

Zoekt u een vulling voor uw schanskorf die bijdraagt aan de unieke uitstraling van uw tuin? Het neutrale kleurenpalet van maaskeien zorgt ervoor dat ze naadloos integreren in elke omgeving. Bestel uw gewenste hoeveelheid eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat u ze binnen 5 tot 10 werkdagen al in uw tuin kunt plaatsen.

  • Natuurlijke, afgeronde vormen
  • Veelzijdig in gebruik: van borderranden tot schanskorfvulling
  • Levertijd 5 tot 10 werkdagen

Yellow Sun: warmte en mediterrane sferen

De Yellow Sun breuksteen, ook bekend als de Jura breuksteen, is een decoratieve gele kalksteen die afkomstig is uit steengroeven uit het Juragebergte. Deze steensoort is populair door zijn warme, zacht gele tot okerachtige kleur, die een mediterrane sfeer aan tuinen kan geven.

  • Het biedt een mooie, natuurlijke gele kleur die een warme uitstraling geeft
  • De steen kan op verschillende manieren worden toegepast in de tuin: in schanskorven, als decoratie of als terrasomheining
  • Het is mooi te combineren met diverse soorten gras en mediterrane planten
Een lage schanskorven schutting gevuld met maaskeien

De eigenschappen van de maaskei

  • Natuurlijke schoonheid: Maaskeien hebben een zacht, natuurlijk kleurenpalet van beige, bruin, grijs en wit, waardoor ze harmonieus opgaan in elke tuinsetting.
  • Veilig en gebruiksvriendelijk: Dankzij de afgeronde hoeken van de stenen zijn ze ideaal voor toepassingen waar veiligheid belangrijk is, zoals in speelgebieden of langs tuinpaden.
  • Duurzaamheid: Maaskeien zijn extreem weerbestendig en behouden hun kwaliteit en kleur, zelfs onder zware weersomstandigheden, wat ze een duurzame keuze maakt voor elke tuin.
  • Flexibel in gebruik: Of u nu een schanskorf wilt vullen of decoratieve tuinpaden wilt aanleggen, maaskeien bieden de flexibiliteit om aan diverse landschapsbehoeften te voldoen.

Het vullen van uw schanskorf met maaskeien

Maaskeien geven een natuurlijke uitstraling aan uw tuin, zeker als vulling voor uw schanskorven. De mooiste resultaten bij het vullen van een schanskorf krijgt u wanneer u deze handmatig vult. Hierdoor heeft u zelf in de hand hoe de stenen in de korf komen te liggen. Probeer de stenen zo compact mogelijk tegen het raster aan te leggen. Hierdoor is de kans op gaten kleiner. Daarnaast is het belangrijk om gelijke lagen te leggen. Zo heeft u makkelijker in de gaten wanneer een steen toch niet helemaal goed ligt. Dit kan dan nog eenvoudig veranderd worden.

Hoeveel maaskeien heb ik nodig?

Hoeveel maaskeien u nodig heeft en wat de prijs van uw maaskeien is, ligt aan de inhoud van de schanskorf. Meet de lengte, breedte en hoogte van de korf op en gebruik vervolgens de formule L x B x H om de inhoud te meten. Het gewicht per m3 is ongeveer 1700 kg. Is uw schanskorf dus bijvoorbeeld 2 m3? Dan kunt u 2 x 1700 kg = 3400 kg maaskeien kopen om uw schanskorf te vullen. Bent u niet zeker over het aantal kg stenen dat u nodig heeft? Dan helpen wij u graag.

Let op: Wij raden altijd aan iets meer te bestellen, zodat u zeker weet dat u genoeg heeft.

Maaskeien kopen

Maaskeien bestellen? Koop bij ons eenvoudig uw breukstenen online en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen 5-10 werkdagen binnen heeft. Wij leveren door heel Nederland en leveren altijd in een handige bigbag.

Naast de maaskei heel kunt u bij Gabion ook terecht voor andere breukstenen. Denk hierbij aan Lava Krotzen, de Yellow Sun breuksteen en Grauwacke breukstenen. Heeft u vragen over de maaskei of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Specificaties
Meer informatie
ArtikelnummerMaaskeien
Advies nodig?
Advies nodig van onze specialisten?

Ons team staat op werkdagen voor je klaar van 08:30 tot 17:00

Chat met ons