Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Basalt Breuksteen

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Basalt breuksteen 45-70mm per kg
0,18
Basalt breuksteen 63-125mm per kg
0,18

Verzendkosten vanaf €150,00

  Grotere aantallen of maatwerk nodig?

Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Open het formulier

Omschrijving

Gabion levert Basalt breuksteen in twee verschillende zeefmaten. 30-60 mm en 45-70 mm. Dit betekent dat de stenen na het breken door een zeef gaan en worden verdeeld in diverse groottes. Alle stenen die door de zeef met de maat 30-60 mm gaan passen hierdoor. Het kan voorkomen dat er per ongeluk grotere of kleinere stenen door de zeef gaan, omdat deze dan bijvoorbeeld rechtop naar beneden vallen. Daarom hanteren wij een afwijking van 10% per big bag. 

Basalt breukstenen zijn een perfecte schanskorfvulling. Uiteraard kunt u deze stenen gebruiken als tuinvulling of als afwerking rondom uw waterval of vijver. 

Basalt breukstenen worden in de loop der jaren donkerder van kleur. Deze slijtvaste steen is geschikt voor alle weeromstandigheden en gaat dan ook jaren mee in uw schanskorf. 

Basalt Breuksteen 45-70 mm

Basalt breuksteen 45-70 mm is zeer geschikt als schankorfvulling. Deze maat past perfect in onze schanskorven, omdat de standaard maaswijdte 5x5 cm bedraagt. De stenen vallen vrijwel niet door de maas heen. Door de hoekige vorm van Basalt, vallen de stenen mooi in elkaar, waardoor u nauwelijks doorkijk heeft. 

Basalt Breuksteen 30-60 mm

Basalt breuksteen 30-60 mm is iets kleiner qua maat. Deze maatvoering wordt veelal gebruikt bij smallere steenkorven. Doordat de stenen een ondermaat van 3 cm hebben is de kans groter dat ze door de maas heen vallen. Wanneer de korven goed gevuld zijn komt dit steeds minder voor, omdat alles vast komt te liggen. 

Basalt Breuksteen 63-125 mm

Basalt breuksteen 63-125mm is iets grover qua maat. Deze maatvoering wordt veelal gebruikt bij bredere steenkorven.

NB: De kleuren op uw scherm geven de werkelijke kleuren bij benadering weer. Voor de waddeneilanden berekenen wij achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. Deze dient u contant bij aflevering te voldoen.

Specificaties
Meer informatie
Artikelnummerbasalt
Verzendkosten150.000000
Advies nodig?
Advies nodig van onze specialisten?

Ons team staat op werkdagen voor je klaar van 08:30 tot 17:00

Chat met ons