Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Icy Blue breuksteen

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Icy Blue breuksteen 40-60mm
0,35

  Grotere aantallen of maatwerk nodig?

Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Open het formulier

Omschrijving

Ice Blue breukstenen zijn met hun ijsblauwe kleur een frisse en moderne toevoeging aan iedere tuin. Al onze breukstenen zijn met zorg voor u uitgezocht, zodat u profiteert van de hoge kwaliteit, natuurlijke weerbestendigheid en minimale onderhoudsvereisten. Bestel uw Ice Blue breukstenen vandaag nog en u heeft ze binnen 5-10 werkdagen in huis.

  • De breukstenen worden in een handige bigbag geleverd.
  • Levering binnen 5-10 werkdagen, direct aan huis.
  • Eigen productie

Ice Blue breuksteen: Fris en modern

De Ice Blue breuksteen staat bekend om zijn ijsblauwe kleur die niet alleen een frisse en moderne uitstraling aan uw tuin geeft, maar ook een kalmerende en stijlvolle sfeer creëert. Deze unieke kleurtonen passen perfect bij waterpartijen, verlichting en groen, waardoor een geheel ontstaat. Ideaal voor het vullen van schanskorven, het creëren van sierlijke borders of als decoratieve bodembedekking, biedt de Ice Blue breuksteen eindeloze mogelijkheden voor uw tuin.

De voordelen van de Icy blue breuksteen

  • De unieke ijsblauwe kleur zorgt voor een verfrissende uitstraling in de tuin.
  • Icy Blue vereist weinig onderhoud. Het is bestand tegen algen en mossen, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke optie voor hun tuin.
  • De breuksteen is robuust en weerbestendig, ideaal voor het Nederlandse klimaat.
  • Veelzijdig in gebruik, van schanskorven tot sierborders.
  • Goed te combineren met de andere elementen en andere materialen in uw tuin.

De oorsprong van Ice Blue breukstenen

Ice Blue breukstenen worden zorgvuldig gewonnen uit groeves, gelegen in afgelegen gebieden van Noord-Europa en Azië. De specifieke minerale samenstelling en de omstandigheden in deze regio's geven de Ice Blue breukstenen hun kenmerkende ijsblauwe tint en zorgen ervoor dat elke steen uniek is.

Uw schanskorf vullen met de Ice Blue?

Voor het vullen van uw schanskorf met welke breuksteen dan ook is het belangrijk dat u dit zorgvuldig en met de hand doet. Hierdoor voorkomt u dat er stenen beschadigen of dat er loze ruimtes ontstaan tussen de stenen. Verdeel de stenen gelijkmatig binnen de schanskorf, waarbij u de mooiste stenen aan de buitenkant van de korf plaatst.

Tijdens het vullen is het belangrijk om de schanskorf regelmatig even van buitenaf te bekijken, zodat u kunt controleren hoe het eruit ziet. Ziet u nog loze ruimtes of stenen die toch niet helemaal mooi zijn, dan kunt u dit nu nog eenvoudig aanpassen.

Hoeveel Ice Blue breukstenen heeft u nodig?

De hoeveelheid stenen die u nodig heeft, hangt af van de afmetingen van uw schanskorf. Als algemene regel geldt dat het volume van uw schanskorf in kubieke meters de leidraad is voor de hoeveelheid breukstenen die u nodig heeft.

Om te zorgen dat u niet tekort komt tijdens het vullen en voor het beste resultaat, raden we aan om altijd een extra marge van 20% te hanteren bovenop de berekende hoeveelheid. Dit extra percentage zorgt ervoor dat u genoeg stenen heeft om de schanskorf volledig en gelijkmatig te vullen, rekening houdend met de variatie in steengrootte en de mogelijkheid dat de stenen in elkaar zakken na het plaatsen.

Heeft u advies nodig over de hoeveelheid stenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe onderhoud je de Ice Blue breukstenen?

Een groot voordeel van het toevoegen van breukstenen aan uw tuin is dat het minimaal onderhoud behoeft. Af en toe het vuil verwijderen en de stenen even schoonmaken met een zachte borstel en water is al voldoende. Hierdoor kunt u er jaren zorgeloos van genieten.

Bekijk ons assortiment voor onze andere breukstenen

Binnen ons assortiment hebben we verschillende breukstenen te koop. Naast Ice Blue breukstenen bieden we onder andere Basalt breuksteen en Doornik aan. Elke breuksteen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en kenmerken, waardoor er altijd een breuksteensoort tussen zit die aansluit op uw wensen. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Ice Blue breukstenen online bestellen

Bestellen bij onze schanskorven webshop is heel eenvoudig. Kies uw steen, plaats uw bestelling en wij streven ernaar deze binnen 5-10 werkdagen in een handige big bag te leveren. Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

Specificaties
Meer informatie
Artikelnummericy-blue-breuksteen
Advies nodig?
Advies nodig van onze specialisten?

Ons team staat op werkdagen voor je klaar van 08:30 tot 17:00

Chat met ons