Schanskorven zijn in verschillende vormen en afmetingen te verkrijgen.

U heeft ze vast wel eens voorbij zien komen, de robuuste korven van staal gevuld met kleurrijke stenen. Schanskorven ziet u steeds meer terugkomen, en dat vinden wij niet gek. Het wordt enkel gevuld met natuurlijke materialen en dat het erg veelzijdig is, blijkt uit de vele vormen waarin schanskorven te verkrijgen zijn. U kunt schanskorven in verschillende vormen bestellen en zo uw tuin geheel naar wens inrichten. Gaat u voor een rechte schanskorf met strakke lijnen of juist een schanskorf met speelse ronde lijnen?

Waarom schanskorven een unieke toevoeging zijn

Wat zo fijn is aan schanskorven als toevoeging aan uw tuin, is dat u ze volledig kunt personaliseren. U kunt zelf de opstelling bepalen, maar ook de vorm waarin u de schanskorf wilt aanschaffen. Schanskorven hoeven namelijk zeker niet alleen maar recht te zijn. Zo kunt u naast rechte schanskorven, ook kiezen voor ronde schanskorven, hoekige schanskorven of schanskorven in spiraalvorm. Naast dat u zelf de vorm kunt uitkiezen, kunt u ook kiezen uit vele verschillende breukstenen. Deze geven de schanskorven een natuurlijk karakter. Welke vorm u ook kiest, dat ze een robuuste, stoere en ondoordringbare uitstraling hebben is niet te ontkennen.

U kunt bij Gabion schanskorven terecht voor verschillende vormen schanskorven.

De voordelen van schanskorven kopen

  • Schanskorven zijn ontzettend duurzaam en gaan jarenlang mee
  • Schanskorven zijn onderhoudsvrij
  • Schanskorven zorgen voor veel privacy
  • Het materiaal in de schanskorven kunnen hergebruikt of gerecycled worden
  • Schanskorven zijn verkrijgbaar in verschillende vormen

Verschillende vormen schanskorven

Wat betreft vormen schanskorven kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Waar veel mensen denken dat een schanskorf alleen als schutting kan worden gebruikt, kunnen ze op vele andere decoratieve manieren worden ingezet. Er zijn namelijk een hoop vormen waaruit u een keuze kunt maken. Door schanskorven toe te passen op de tuin kunt u echt een statement piece maken.

Rechthoekige schanskorven

De meest bekende vorm schanskorven zijn de rechthoekige schanskorven. Deze vorm ziet u vooral terugkomen als erfafscheiding en schutting. Daarnaast wordt deze vorm ook op andere creatieve manieren gebruikt, als bijvoorbeeld tuinhaarden of een schanskorven brievenbus. U kunt voor een schanskorf waterval gebruik maken van een rechthoekige of hoekige schanskorf, maar ook kiezen voor ronde vormen.

Ronde schanskorven

Het tegenovergestelde van de rechthoekige schanskorven, zijn de ronde schanskorven. Ronde en spiraalvormige schanskorven zijn ideaal om mee te laten lopen met de natuurlijke vormen en lijnen in uw tuin. Ronde schanskorven kunnen worden gebruikt als omheining rondom uw terras, als plantenbakken, als ronde vuurtafel of om de afvalcontainers in uw tuin uit het zicht te houden.

Met de verschillende vormen schanskorven van Gabion-schanskorven kunt u geheel naar wens uw tuin inrichten.

Schanskorven in alle denkbare vormen

Schanskorven bieden ontzettend veel mogelijkheden, en dat is nu juist zo fijn. Zo kunt u de vorm van de schanskorf afstemmen op de stijl in uw tuin. Heeft u een moderne tuin? Dan kiest u waarschijnlijk liever voor schanskorven in rechte of hoekige vormen. Neigt uw tuin meer naar de Japanse tuinstijl? Dan komen de ronde, spiraalvormige schanskorven gegarandeerd beter tot zijn recht. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de vijver in de tuin omranden.

Uw schanskorf op maat laten maken

Rond, golvend, schuin, uitsparingen of met ruimte voor een raam of doorgang, als u uw schanskorf op maat laat maken lijken de mogelijkheden eindeloos. Door uw eigen schanskorf te ontwerpen weet u in ieder geval zeker dat u iets unieks in handen heeft. U kunt zelf de lengte, hoogte en breedte bepalen en uw eigen kunstwerk ontwerpen.