Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Noors graniet breuksteen

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Noors graniet breuksteen 31-50mm per kg
0,19
Noors graniet breuksteen 60-150mm per kg
0,20

  Grotere aantallen of maatwerk nodig?

Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Open het formulier

Omschrijving

Op zoek naar een veelzijdig en uniek gesteente voor uw schanskorven? Kies dan voor onze Noors graniet breuksteen. Dit prachtige gesteente past uitstekend binnen elke tuin en wordt door ons direct aan huis geleverd in handige Big Bags. Bestel vandaag nog uw Noors graniet breuksteen en verrijk uw tuin met deze speciale steensoort.

Gabion: uw leverancier in breukstenen

  • Specialist voor maatwerk schanskorven
  • Levering direct aan huis
  • Breukstenen geleverd in handige Big Bags

De stijlvolle en veelzijdige breuksteen

Noors graniet, wie kent het niet? Deze prachtige natuursteen is dankzij zijn bijzondere kleurencombinatie te herkennen uit duizenden. In tegenstelling tot veel andere, donkere gesteenten, heeft Noors graniet een unieke combinatie van zilvergrijs met zachtroze. Dit maakt Noors graniet ook een zeer populaire keuze voor mensen die hun tuin willen verfraaien met schanskorven en breukstenen.

Het unieke uiterlijk van Noors graniet maakt deze steensoort tot een veelzijdige optie. Het combineert prachtig met groene planten en een strak gazon, maar gaat ook mooi samen met felgekleurde bloemen of juist grijze terrastegels. Kortom, met Noors graniet breuksteen kunt u alle kanten op.

Diverse formaten breuksteen

Breuksteen is altijd een natuurproduct, waardoor elke losse steen uniek is. Dit houdt ook in dat het formaat en de kleurensamenstelling van elke steen verschilt, waardoor dit kan afwijken van wat u op de foto’s ziet. U kunt bij ons Noors graniet bestellen in de volgende formaten.

  • Noors graniet breuksteen 31-50mm per kg
  • Noors graniet breuksteen 60-150mm per kg
Met de Noors Graniet breukstenen uit onze webshop kunt u uw schanskorven vullen.

Ontdek de voordelen van Noors graniet

  • Unieke kleurencombinatie van grijs met roze
  • Sluit naadloos aan bij een groene omgeving
  • Duurzaam natuurproduct dat weinig onderhoud vereist

Online breukstenen bestellen

Bij Gabion zijn we gespecialiseerd in het leveren van schanskorven, ook wel steenkorven genoemd, en breukstenen. De een kan immers niet zonder de ander. Wanneer u Noors graniet als breuksteen bij ons bestelt, dan doen wij er alles aan om deze zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. U kunt rekening houden met een levertijd van ca. 5 - 10 werkdagen. Wij bezorgen breukstenen standaard bij u aan huis in grote Big Bags. Zo heeft u alle breukstenen mooi bij elkaar op één plek.

De herkomst van Noors graniet

Heeft u zich wel eens afgevraagd waar Noors graniet vandaan komt? Zoals de naam al weggeeft, wordt dit gesteente gewonnen in de steengroeven van Noorwegen. De geologie van dit prachtige land is uiterst complex en divers met gesteenten die honderden miljoenen jaren geleden al gevormd zijn. Noors graniet wordt diep in de bodem gewonnen en komt in vrijwel heel Noorwegen voor. Na het breken van het gesteente wordt graniet in veel verschillende vormen geëxporteerd. Wereldwijd worden tuinen verrijkt met dit bijzondere gesteente. Wordt uw tuin de volgende?

Uw schanskorven vullen met Noors graniet breuksteen

Met Noors graniet kiest u voor een zeer aantrekkelijke breuksteen. De steensoort leent zich uitstekend voor een rijke diversiteit aan tuinen. Van strakke, moderne tuinen tot aan groene omgevingen en alles wat hiertussenin zit. Schanskorven met Noors graniet kunnen de tuin mooi omheinen of juist waar nodig is, even doorbreken.

Voor het vullen van schanskorven met Noors graniet raden we altijd aan om dit met de hand te doen. Zo voorkomt u namelijk dat de steen beschadigd raakt, wat ten koste gaat van de prachtige kleurencombinatie en het stijlvolle uiterlijk. Een arbeidsintensief project dat zichzelf vele jaren later nog steeds uitbetaalt in een prachtig ogende schanskorf vol Noors graniet.

Uw breukstenen, onze specialiteit

Voor al uw breukstenen, schanskorven en siersplit bent u bij ons aan het juiste adres. Naast Noors graniet verkopen wij binnen ons assortiment breukstenen voor schanskorven ook Basalt en breukstenen Doornik. Twee steensoorten met een eigen unieke uiterlijk, karakter en toepasbaarheid. Bekijk ons complete assortiment voor meer bijzondere breukstenen.

Contact

Wilt u meer weten over ons assortiment breukstenen of heeft u vragen met betrekking tot het bestellen en bezorgen van Noors graniet breuksteen? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder met al uw vragen.

Specificaties
Meer informatie
ArtikelnummerNoors-graniet
Advies nodig?
Advies nodig van onze specialisten?

Ons team staat op werkdagen voor je klaar van 08:30 tot 17:00

Chat met ons