Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Gabion Schanskorf 1m x 2m x 0,32m

1 x Schanskorf 1m x 2m x 0,32m   + 178,95

* Verplichte velden

Samenvatting

  178,95

  Levertijd: 5 tot 10 werkdagen

  Verzendkosten vanaf €150,00

    Grotere aantallen of maatwerk nodig?

  Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

  Open het formulier

  Omschrijving

  Onze schanskorven worden gefabriceerd van 4 mm dik Galfandraad, dit heeft een drie keer langere levensduur dan normaal verzinkt staal. De draadpanelen worden speciaal voor ons gefabriceerd in Duitsland, topkwaliteit dus, met een gegarandeerde levensduur van 25 jaar.
  De maaswijdte is 5x5 cm, daardoor zijn deze netten sterker dan conventionele netten met een maaswijdte van 10 of 15 cm. Er is hiervoor namelijk drie keer meer draadstaal gebruikt, waardoor de schanskorven een steviger geheel vormen. Door de kleine mazen zijn onze korven geschikt voor kleinere breukstenen.
  De schanskorven worden in elkaar gezet d.m.v. stevige ringen die op elke hoek, en daarna om de 15 cm worden bevestigd. Zo ontstaat er een stevige korf die tegen een stootje kan. Tevens leveren wij bij onze korven afstandshouders die binnenin de korf geplaatst worden om het geheel strak bij elkaar te houden. Daardoor wordt "uitbuiken" en kromtrekken voorkomen. Wij werken niet met z.g. spiralen omdat dat de strakke verhoudingen van onze schanskorven verstoort.

  Specificaties
  Meer informatie
  ArtikelnummerSchanskorf 1m x 2m x 0,32m
  Advies nodig?
  Advies nodig van onze specialisten?

  Ons team staat op werkdagen voor je klaar van 08:30 tot 17:00

  Chat met ons