Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Galfan staalmatten

Wilt u staalmatten bestellen, maar bent u bang dat deze snel zullen bezwijken onder beschadigingen en slijtage? De levensduur van de staalmat wordt zo flink verkort en zal hierdoor sneller vervangen moeten worden. U kunt bij Gabion Schanskorven nu Galfan staalmatten kopen, waarin een percentage aluminium verwerkt is die beter beschermt na beschadiging. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat aan.

De levensduur van uw staalmatten verlengen met Galfan

Om een nog langere levensduur van de draden te kunnen garanderen, levert Gabion Schanskorven staalmatten met Galfan draad. Deze zink-aluminium gecoate draden hebben door de toevoeging van aluminium aan de zink-coating een hoge corrosiebestendigheid. Galfan staalmatten zijn daarom ideaal om nog langer van uw schanskorven te genieten.

De Galfan coating biedt een uitstekende corrosiebescherming en verlengt de levensduur van uw staalmatten. Bovendien biedt de coating ook extra bescherming tegen weersinvloeden en chemische stoffen. De staalmatten zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in omgevingen met een hoog risico op corrosie of slijtage. Staalmatten met Galfan gaan zelfs zo’n 30 jaar mee.

De Galfan coating zorgt voor een langere levensduur van de staalmatten.

Waarom je zeker zou moeten kiezen voor Galfan staalmatten

  • Uitstekende corrosiebestendigheid:- Galfan heeft een hogere corrosiebestendigheid dan traditionele zink-coatings. Hierdoor gaat het materiaal langer mee en is het bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Langere levensduur:- Door de hoge corrosiebestendigheid van Galfan gaat het materiaal langer mee dan staal dat niet is behandeld met deze coating. Hierdoor zijn producten gemaakt van Galfan staalmatten duurzamer en hebben ze minder onderhoud nodig.
  • Milieuvriendelijk:- Galfan is een milieuvriendelijke coating omdat het minder zink bevat dan traditionele zink-coatings. Hierdoor is er minder zink nodig bij de productie van Galfan en wordt er minder zink in het milieu uitgestoten.
  • Hoge mechanische sterkte:- Galfan heeft een hoge mechanische sterkte, waardoor het geschikt is voor constructies die veel gewicht moeten dragen.
  • Gemakkelijk te verwerken:- Galfan staalmatten zijn gemakkelijk te verwerken en aan te passen aan specifieke behoeften. Hierdoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen en kunnen ze snel worden geïnstalleerd.

Waar zijn Galfan staalmatten voor geschikt?

Door de constructie van schanskorven kunnen ze blootgesteld worden aan allerlei weersinvloeden, zoals regen, wind en vorst. De Galfan-coating biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie, waardoor de schanskorven veel langer meegaan dan wanneer er geen coating zou worden gebruikt. De coating beschermt het staal tegen roestvorming en andere vormen van corrosie, waardoor de schanskorven bestand zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden en in verschillende omgevingen kunnen worden gebruikt.

Galfan staalmatten zijn zeer geschikt voor ieder buitenproject.

Daarnaast is de Galfan coating ook bestand tegen beschadigingen en slijtage, wat bij schanskorven niet geheel onbelangrijk is omdat deze vaak worden blootgesteld aan schurende materialen zoals stenen of grind. Door de duurzaamheid en corrosiebestendige eigenschappen van de Galfan-coating zijn schanskorven gemaakt van Galfan staalmatten zeer geschikt voor ieder buitenproject. Wil je eerst graag meer informatie over staalmatten kopen met Galfan? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw Galfan staalmatten kopen bij Gabion Schanskorven

U kunt uw Galfan staalmatten en gegalvaniseerde staalmatten eenvoudig bestellen op onze webshop. Galfan staalmatten zijn gemaakt van een legering van zink, aluminium en een kleine hoeveelheid mischmetaal, terwijl gegalvaniseerde staalmatten alleen zijn gecoat met een laagje zink. Ze zijn voorzien van een gladde, matte afwerking die er esthetisch aantrekkelijk uitziet en daardoor ook zeer geschikt zijn als schanskorven.

Wij leveren u de korven leeg en compleet gemonteerd bij u thuis af. U hoeft ze alleen maar op de gewenste plek neer te zetten en te vullen. Bij uw bestelling van uw korven leveren wij standaard diverse ankers en tussenschotten om het zogenaamde “uitbuiken”te voorkomen. De stenen worden in big bags geleverd. Gabion Schanskorven heeft een zeer uitgebreid assortiment breukstenen zodat verschillende maten en kleuren snel leverbaar zijn. Wilt u alleen schanskorven of breukstenen bestellen? Ook het alleen bestellen van de breukstenen behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over Galfan staalmatten op maat?

Op zoek naar hoogwaardige Galfan staalmatten voor uw schanskorf project? Gabion Schanskorven biedt eigen productie van Galfan staalmatten op maat, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Wij begrijpen dat elk project uniek is en bieden daarom persoonlijke offertes aan. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website.