Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Gegalvaniseerde Staalmatten

Wilt u gebruik maken van bouwstaalmatten voor het maken van een afscheiding in de tuin, maar wilt u de gevolgen van roest en slijtage voorkomen? Met de gegalvaniseerde staalmatten van Gabion Schanskorven haalt u gemakkelijk hoge kwaliteit staalmatten in huis die zeer weersbestendig zijn. Deze hebben een levensduur van 30+ jaar waardoor u er lang plezier van zult beleven.

Corrosie is verleden tijd met gegalvaniseerde staalmatten

De gegalvaniseerde staalmatten zijn ideaal om zelf mee aan de slag te gaan. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en door het verzinken krijgen ze in tegenstelling tot onbehandelde matten geen roestige uitstraling.Door het galvaniseren, blijven uw staalmatten veel langer goed dan staalmatten van onbewerkt staal. Zo geniet u langer van uw prachtige werk. Deze bouwstaalmat is een multifunctioneel product dat op vele manieren toegepast kan worden. U kunt uw gegalvaniseerde staalmatten bij ons bestellen om bij u thuis te laten bezorgen.

Waarom is staalmatten galvaniseren beter?

Omdat de bouwstaalmatten van Gabion Schanskorven vooral buiten staan in de tuin, wordt er gebruikgemaakt van gegalvaniseerde staalmatten. Dit is een essentieel proces om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw staalmatten werk. Galvaniseren houdt in dat er een metalen coating over het staal wordt gevormd, waardoor het staal beschermd wordt tegen de zuren en het zuurstof in de regen. Zuurstof en zuren zorgen er namelijk voor dat er corrosie ontstaat in het staal. Corrosie is bijvoorbeeld roest of oxideren, waarbij het staal verkleurd. Dit zorgt er echter ook voor dat het staal verzwakt, waardoor het met weinig kracht gemakkelijk stuk te krijgen is.

Met gegalvaniseerde staalmatten haalt u hoge kwaliteit in huis.

Doordat de staalmatten worden voorzien van Galfan coating wordt roest tegengegaan en worden zelfs kleine beschadigingen niet of nauwelijks zichtbaar. Gegalvaniseerde staalmatten blijven hierdoor ook in de meeste gevallen minimaal 30 jaar goed!

De voordelen van gegalvaniseerde staalmatten

  • Stevige kwaliteit
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Minimaal 30 jaar kwaliteit
  • In verschillende maten verkrijgbaar
  • Perfect voor buitengebruik, maar ook voor binnen

Hiervoor kunt u staalmatten gebruiken

De gegalvaniseerde staalmatten kunt u voor veel verschillende projecten gebruiken. De A-kwaliteit bouwstaalmatten gegalvaniseerd zijn geschikt voor duurzaam gebruik buiten, om bijvoorbeeld iets af te scheiden in de tuin. Deze matten hebben een hoge esthetische en duurzame waarde. Maar voor welke projecten kunt u deze staalmatten onder andere gebruiken?

  • Afrasering- Gegalvaniseerde staalmatten kunnen worden gebruikt als afrasering rondom een bepaald stuk of erf.
  • Tuinafscheiding- De matten zijn perfect te gebruiken als tuinafscheiding om bijvoorbeeld hedera tegenop te laten groeien en te combineren met hardhouten tuinpalen.
  • Afscheiding voor dieren- Bouwstaalmatten zijn uitermate geschikt om een dierenverblijf mee af te scheiden.
  • Hekwerk- De gegalvaniseerde matten worden veel als hekwerk toegepast.

Het aanbod gegalvaniseerde staalmatten

De gegalvaniseerde staalmatten die u kunt bestellen, komen in vier verschillende soorten. De diameter van de staaldraden is altijd 4mm. U kunt staalmatten kopen van 2 bij 2 meter of 2 bij 1 meter. Beide opties komen met een keuze voor de mazen. De staalmatten kunnen namelijk geleverd worden met mazen van 5 bij 5 centimeter of 10 bij 10 centimeter. Door dit aanbod vindt u altijd een passend formaat gegalvaniseerd staalmat om uw projecten mee vorm te geven.

Gegalvaniseerde staalmatten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en maas-maten.

Meer dan alleen gegalvaniseerde staalmatten bij Gabion Schanskorven

U kunt bij Gabion Schanskorven terecht voor uw staalmatten en vele andere benodigdheden om thuis aan de slag te gaan met verschillende vormen van tuinafscheiding. Deze zijn door behandeling goed bestand tegen weersinvloeden en gaan jaren mee. Naast de gegalvaniseerde staalmatten, vindt u ook Galfan staalmatten bij Gabion. Dit zijn staalmatten die zijn voorzien van een ander type coating.

Weet u niet zeker hoeveel meter gegalvaniseerde staalmatten u nodig heeft voor uw project of welke breukstenen u het beste kunt gebruiken? Neem dan vooral contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies wat u het beste kunt gebruiken en wat voor extra benodigdheden u nodig zult hebben, zoals bijvoorbeeld de juiste fundatie elementen, tangen, clips en c-ringen. Dit vindt u allemaal in onze schanskorven webshop.

Gemakkelijk uw gegalvaniseerde staalmatten bestellen

U kunt gemakkelijk de gegalvaniseerde staalmatten online bestellen. Wanneer u een plan heeft wat u ermee gaat doen en weet hoeveel meter u nodig heeft, kunt u al vanaf €13,25 een gegalvaniseerde staalmat kopen. Uw staalmatten worden binnen Nederland bezorgd door LCW-transport, omdat het gaat om zware onderdelen die goed verpakt moeten worden om schade te voorkomen. Bestelt u meerdere staalmatten en breukstenen, dan worden deze geleverd met pallets en bigbags die u niet hoeft te retourneren en dus kunt hergebruiken of afvoeren. U kunt uw bestelling laten bezorgen in Nederland, België en Duitsland.