Maatwerk schanskorven
Eigen productie
Offerte op maat

Hoe wordt een bestelling bij Gabion verwerkt?

Hoe wordt u bestelling bij Gabion Schanskorven verwerkt?

U heeft een bestelling geplaatst bij Gabion schanskorven via onze webshop, telefonisch of per e-mail en wilt graag weten wat er achter de schermen gebeurd?

Uw bestelling wordt administratief verwerkt door onze verkoop afdeling. U krijgt een bevestiging van uw bestelling en indien mogelijk informeren wij u direct naar de eventuele levertijd. Vervolgens gaat de order naar de productieruimte. Doordat wij heel veel materialen in opslag hebben op ons terrein, kunnen wij snel schakelen en leveren. Gabion beschikt over een eigen werkplaats waar alle schanskorven worden geproduceerd. Wij hebben geen kant en klare korven op voorraad, omdat bijna al onze klanten maatwerk schanskorven bestellen.

Staalmatten

Zodra de order binnen is gekomen bij de productieruimte worden alle benodigde materialen verzameld. De staalmatten worden op maat geknipt in onze knipbank. Wanneer alles op maat is geknipt dan worden de panelen aan elkaar geringd met een pneumatische C-ring tang.

Schanskorven maken                  C-ring tang

Nadat de staalmatten aan elkaar geringd zijn is de schanskorf gereed. De schanskorf is inmiddels voorzien van een bodem, voor- en zijpanelen. De deksel maken wij aan één zijde vast met tie-raps, zodat u de schanskorf zelf kunt vullen met breukstenen. Na het vullen sluit u de deksels eenvoudig met de meegeleverde C-ringen en waterpomptang. Gabion schanskorven levert de korven voor-gemonteerd op pallets af. Bij iedere bestelling voegen wij een afleverpakketje toe, zodat u direct aan de slag kunt met het plaatsen van de schanskorven.

Afleverpakket Gabion   Breukstenen Basalt

Op ons terrein treft u vele bunkers met diverse soorten breukstenen. Wij willen snel en vanuit voorraad kunnen leveren. De bestelde breukstenen worden in bag bags opgezakt en afgewogen. Zo krijgt u altijd de bestelde hoeveelheid breukstenen. Op het moment dat de bestelling gereed staat, wordt deze aangemeld bij aangemeld bij één van onze transporteurs. Wanneer wij inzicht hebben op de afleverdatum, nemen wij contact met u op om de aflevering te bevestigen. Vervolgens wordt u gebeld door de chauffeur op de dag van aflevering, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Ideaal toch?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze schanskorven?

Onze staalmatten zijn van hoogwaardig kwaliteit en hebben een draaddikte van 4mm. Wij hebben bewust voor deze matten gekozen om een langere levensduur te kunnen garanderen. Onze Galfan staalmatten zijn voorzien van een Zink Alu legering (95% zink en 5% aluminium), waardoor deze 10x langer meegaan dan standaard gegalvaniseerde matten.

Onze breukstenen worden selectief ingekocht, zodat wij goede kwaliteit kunnen leveren. De breukstenen hebben een zogenaamde zeefmaat. Bijvoorbeeld 40-80 mm. Dit betekent dat het grootste gros van de stenen tussen de 4 en 8 cm groot is. Uitzonderingen daargelaten. Helaas kunnen wij niet helemaal voorkomen dat er gruis in de big bags terecht komt. Maximaal 5% van uw bestelling breukstenen mag uit gruis bestaan. Daarom leveren wij altijd een beetje extra, zodat u voldoende stenen hebt bij uw bestelling.

← Vorige Volgende →