Hoe worden de Gabion tuinhaarden geproduceerd?

Tuinhaard aanschaffen?

U loopt al een tijdje met het idee om een tuinhaard aan te schaffen en bent al een beetje op internet aan het surfen om te kijken wat de beste optie voor u is? Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om te bepalen welke haard het meest geschikt is. Het online aanbod is enorm en de prijzen zijn zeer verschillend.

Gabion tuinhaarden

Gabion is al in 2013 begonnen met het produceren van schanskorf tuinhaarden. Voordat het productieproces is opgestart zijn er intern oneindig veel vergaderingen geweest. Wat vindt de eindgebruiker belangrijk? Aan welke eisen moeten de terrashaarden voldoen? Welke materialen gaan we gebruiken? Over een aantal dingen waren we het al snel eens. De haarden moeten betaalbaar zijn en een enorm lange levensduur hebben. Daarnaast moet de eindgebruiker de mogelijkheid hebben om zelf een haard te ontwerpen.

Om u op weg te helpen hebben wij een ruim assortiment tuinhaarden ontwikkelt. Heeft u toch liever een ander formaat? Geen probleem, wij leveren graag maatwerk af! Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan breukstenen.

Nieuwsgierig naar het productieproces?

De Gabion tuinhaarden worden geproduceerd uit blank staal, wat eerst gelast en vervolgens thermisch verzinkt wordt. Door de beschermende zinklaag gaat de Gabion tuinhaard zeer lang mee. Omdat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben wij er bewust voor gekozen om het gehele productieproces in onze omgeving in eigen beheer te houden.

De Gabion tuinhaarden worden geproduceerd uit blank staal, gelast en thermisch verzinkt.

Gabion tuinhaard gelast. De haard wordt klaargemaakt voor transport naar de verzinkerij. 

Nadat de Gabion haarden naar de verzinkerij zijn geweest, worden deze onderworpen aan een grondige inspectie. Wanneer de haarden goedgekeurd zijn gaan deze naar onze opslag. Wij hebben altijd een ruim aantal haarden op voorraad staan, zodat wij snel kunnen leveren. 

Op het moment dat er een bestelling bij ons binnen komt dan wordt de tuinhaard uit de opslag gehaald en worden de gekozen breukstenen in big bags opgezakt. Onze transporteur komt de bestelling halen en levert de bestelling zorgvuldig met een kooiaap af. De Gabion tuinhaard kan op de bestemde plek worden gezet en het vullen kan beginnen. U hoeft alleen de buitenrand maar te vullen, waardoor de klus snel geklaard kan worden. Heeft u al haardhout aangeschaft? Bestel eenvoudig een Gabion haard online en binnen enkele dagen kunt ook u genieten van een heerlijk warm, knapperend vuur. 

Gabion tuinhaard vuur