0 item(s)
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Basalt Breuksteen

Meer afbeeldingen

  • Basalt Breuksteen 56-75mm
  • Basalt
  • Basalt Breuksteen 150-300

Basalt Breuksteen

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Basalt breuksteen 45-70mm per kg (Details)
€ 0,14
Basalt breuksteen 30-60mm per kg (Details)
€ 0,14

Basalt is een van de meest donkere natuursteen in droge vorm. Basalt is zeer slijtvast, zuurvast, heeft een lage porositeit waardoor groenaanslag zich moeilijk hechten kan en is vorstbestendig. Uiterst geschikt dus voor buitengebruik. Basalt breuksteen wordt geleverd in Big Bags. Deze hoeven niet te worden geretourneerd. Soortelijk gewicht: 1600 kg/m³
OF

Details

Gabion levert Basalt breuksteen in twee verschillende zeefmaten. 30-60 mm en 45-70 mm. Dit betekent dat de stenen na het breken door een zeef gaan en worden verdeeld in diverse groottes. Alle stenen die door de zeef met de maat 30-60 mm gaan passen hierdoor. Het kan voorkomen dat er per ongeluk grotere of kleinere stenen door de zeef gaan, omdat deze dan bijvoorbeeld rechtop naar beneden vallen. Daarom hanteren wij een afwijking van 10% per big bag. 

Basalt breukstenen zijn een perfecte schanskorfvulling. Uiteraard kunt u deze stenen gebruiken als tuinvulling of als afwerking rondom uw waterval of vijver. 

Basalt breukstenen worden in de loop der jaren donkerder van kleur. Deze slijtvaste steen is geschikt voor alle weeromstandigheden en gaat dan ook jaren mee in uw schanskorf. 

Basalt Breuksteen 45-70 mm

Basalt breuksteen 45-70 mm is zeer geschikt als schankorfvulling. Deze maat past perfect in onze schanskorven, omdat de standaard maaswijdte 5x5 cm bedraagt. De stenen vallen vrijwel niet door de maas heen. Door de hoekige vorm van Basalt, vallen de stenen mooi in elkaar, waardoor u nauwelijks doorkijk heeft. 

Basalt Breuksteen 30-60 mm

Basalt breuksteen 30-60 mm is iets kleiner qua maat. Deze maatvoering wordt veelal gebruikt bij smallere steenkorven. Doordat de stenen een ondermaat van 3 cm hebben is de kans groter dat ze door de maas heen vallen. Wanneer de korven goed gevuld zijn komt dit steeds minder voor, omdat alles vast komt te liggen. 

NB: De kleuren op uw scherm geven de werkelijke kleuren bij benadering weer. Voor de waddeneilanden berekenen wij achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. Deze dient u contant bij aflevering te voldoen.

Extra informatie

Levertijd 1 tot 10 werkdagen