0 item(s)
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Maaskeien 60-100 mm

Meer afbeeldingen

  • Moraine Keien 60-100mm
  • Maaskeien 60-100 mm

Maaskeien 60-100 mm

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,14

Een maaskei is een rivierkei die langs de Maas gewonnen wordt. De steen heeft een natuurlijke uitstraling dankzij zijn kleur en vorm. De steen heeft namelijk neutrale kleuren, zoals beige, bruin, grijs en wit. Het is een hoekige steen, maar de hoeken zijn rond afgewerkt. Hierdoor zijn ze niet scherp en kunnen ze prima in de tuin worden gebruikt. De steen wordt dan ook veelal toegepast in tuinen. U kunt bijvoorbeeld een gedeelte van uw tuin bedekken met de stenen of u kunt schanskorven vullen met de stenen. Hierdoor creëert u een echte eyecatcher in uw tuin.

OF

Details

Hoeveel maaskeien heb ik nodig?

Hoeveel maaskeien u nodig heeft ligt aan de inhoud van de schanskorf. Meet de lengte, breedte en hoogte van de korf op en gebruik vervolgens de formule L x B x H om de inhoud te meten. Het gewicht per m3 is ongeveer 1700 kg. Is uw schanskorf dus bijvoorbeeld 2 m3? Dan kunt u 2 x 1700 kg = 3400 kg maaskeien kopen om uw schanskorf te vullen. Bent u niet zeker over het aantal kg stenen dat u nodig heeft? Dan helpen wij u graag.

Het vullen van uw schanskorf met maaskeien

Maaskeien geven een natuurlijke uitstraling aan uw tuin, ook wanneer u uw schanskorf ermee vult. Door de kleur en vorm van de steen is het net of u een stukje natuur naar uw tuin heeft gehaald. De mooiste resultaten bij het vullen van een schanskorf krijgt u wanneer u het handmatig vult. Hierdoor heeft u zelf in de hand hoe de stenen in de korf komen te liggen. Probeer de stenen zo compact mogelijk tegen het net aan te leggen. Hierdoor is de kans op gaten kleiner. Daarnaast is het belangrijk om gelijke lagen te leggen. Hierdoor heeft u makkelijker in de gaten wanneer een steen toch niet helemaal goed ligt. Dit kan dan nog eenvoudig verandert worden.

Maaskeien kopen

Maaskei kopen van hoogwaardige kwaliteit doet u bij Gabion. De maaskeien die wij verkopen zijn tussen de 6 en 10 cm groot en zijn geschikt voor schanskorven vanaf 15 cm breed. Wij leveren door heel Nederland. Wanneer u maaskeien gaat kopen, kunt u uitgaan van een levertijd van 1-10 werkdagen. Naast maaskeien kunt u bij Gabion ook terecht voor andere breukstenen voor in uw schanskorf. Denk hierbij aan lava krotzen, basalt breuksteen en glasbrokken. Heeft u vragen over de maaskei of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Extra informatie

Levertijd 1 tot 10 werkdagen
Zeefmaat 60-100 mm