0 item(s)
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Schanskorven op maat maken in onze ontwerpmodule

Schanskorven ontwerpmodule

Ontwerp uw eigen Schanskorven!


Wij bieden de mogelijkheid om zelf korven te ontwerpen. Hierbij kunt u zelf de lengte, hoogte en de breedte bepalen. Daarna kiest u nog de vulling en geeft u Gabion opdracht om de korven te bouwen, volledig naar uw wensen. Zo kunt u uw eigen sfeer creëren, precies zoals u dat wilt! Lang wachten op de korven? Welnee. In onze eigen werkplaats kunnen wij ook de eigen ontwerpen snel produceren. U wilt een speciale hoek in Uw schanskorven? Geen probleem: met onze zetbank kunnen wij praktisch elke hoek voor U maken, zodat het eindresultaat er strak uit ziet. En dat alles tegen een zeer geringe meerprijs, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Bij de keuze van de breukstenen dient u rekening te houden met de door u gekozen breedte van de schanskorven. De grotere breukstenen passen niet in de smallere korven. Onze schanskorven worden gemaakt van gaaspanelen van 2x1m., draadsterkte 4mm galfan, met een maaswijdte van 50x50mm.De schanskorven worden voorgemonteerd geleverd incl. gratis aflever pakket met o.a. afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen.


Ontwerpmodule

Stap 1 van 4. Geef hier uw maten in:

Lengte:
meter
Hoogte:
meter
Verschuif om de breedte in te stellen:
meter
Aantal korven:

 

Schanskorven groter dan 1x2m/2x1m worden in evenredige delen geleverd i.v.m. de afmeting van onze gaaspanelen (1x2m) .
Natuurlijk is het denkbaar dat u niet uitkomt met standaard en de maatwerk schanskorven.
Dat is geen enkel probleem bij Gabion Schanskorven!  

Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Schanskorven en steenkorven op maat

Bij ons kunt u schanskorven of steenkorven volledig op maat laten maken in allerlei soorten. Het gepuntlaste gaas is gegalvaniseerd en hierdoor zijn ze onderhoudsvrij. Zeer kwalitatief, hoogwaardig gaas wat jaren mee gaat en wij hiervoor ook garant durven te staan. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein uw tuin is want u kunt uw schanskorf zelf samenstellen. Gabion Schanskorven kunt u dan ook goed gebruiken als een schutting, een schutting tussen terras en tuin, maar ook als een lage schutting tussen de border en het gras. Gezellig met uw buren op een mooie zomeravond de kleur van de schutting uitzoeken. Wij hebben meerdere breukstenen in ons assortiment. Door de stenen zal het object ook kleur kunnen brengen in jullie tuin. Ook onze tuinverlichting van led gecombineerd met de zeer unieke glasstenen, zullen u s ’avonds zweervolle verlichting geven. Deze verlichting kunt u alleen aan uw kant aanbrengen, of u maakt er een gezamenlijk licht van.

Voorbeelden van op maat gemaakte schanskorven

Het belangrijkst is dat u en uw buurman van een moderne en strakkere tuin houden. Ook een combinatie tussen hout en onze steenkorvenpaal zullen uw tuin kunnen opvrolijken. Een ander voorbeeld zou kunnen zijn de steenkorvenpaal te combineren met Composiet. Composiet is een materiaal dat ontstaat door een natuurlijk materiaal te mengen met vezelversterkend, vaak gerecycled, kunststof. Het materiaal dat hierdoor ontstaat, is over het algemeen sterker en duurzamer geworden en gaat langer mee. En daarmee ook zeer geschikt om als materiaal te dienen voor een sterke en weersbestendige schutting. Zo ziet u, dat alle mogelijkheden voor u open staan. U bent zelf de architect van uw tuin en tuinafscheiding. Ook is het heel leuk om stenen letters te maken. Zo kunnen wij uw bedrijfsnaam of familie naam met onze korven beschrijven. Deze stenen letters geven extra dimensie aan uw bedrijfsnaam of huis. Hiermee willen wij aangeven, dat bij ons niet alles recht moet zijn. Zo zou u ook een zelf gemaakte steenkorven pergola kunnen maken. Ook een steenkorven trap is mogelijk. Banken, stoelen, zelfs een tafel kunnen gemaakt worden van de steenkorven. Meestal zal de bovenkant dan met hout worden afgedekt. Het mooie van de Gabion steenkorven is dat alle variaties gemaakt kan worden en wij graag door u worden uitgedaagd om speciale voorwerpen te maken. Kortom bij Gabion Schanskorven kunt u uw uitgedachte schanskorf op maat laten maken. Wilt u graag meer advies over het zelf maken en ontwerpen van een schanskorf op maat? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies. Voorbeelden kunt u hier bekijken. 

Zelf uw schanskorf of steenkorf op maat maken

Het op maat bestellen van onze steenkorven kan zeer gemakkelijk via onze "ontwerp zelf" module. In onze ontwerpmodule kunt u aangeven wat de hoogte en lengte van uw gewenste schanskorf moet bevatten. Daarnaast kunt u in het verdere proces kiezen welke breukstenen en eventuele accessoires uw schanskorf op maat kunnen gaan afmaken. Wanneer u toch nog wat vragen heeft over het ontwerpen van uw eigen schanskorf op maat kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met onze enthousiasme en deskundige hulp die wij in al onze jaren hebben opgedaan. Wij kunnen u aan geven wat u wel of het beste niet kunt doen.

Tips voor het zelf plaatsen en vullen van uw schanskorf

Is het moeilijk om een steenkorf zelf te plaatsen en te vullen met stenen? Nee dat is het zeker niet. Als eerste moet u een fundatie voor de schanskorf zelf maken waar de schanskorf op komt te staan. Dit is afhankelijk van de formaat schanskorf u hebt besteld. Wij adviseren u wel om een goede fundatie te maken van puingranulaat (www.puinrecycling.nl ) of beton te maken. Natuurlijk kunt u ook oude stoeptegels gebruiken of gewoon geel zand. Dit is afhankelijk van de hoogte en breedte van uw zelf gemaakte schanskorf. U moet nog wel rekening houden dat u de steigerbuizen nog wel in de grond kunt plaatsen.

Als de fundatie en de steigerbuizen klaar zijn, kunt u de steenkorf er overeen tillen en laten zakken. Nu krijgt u al een eerste indruk hoe uw tuin zal gaan veranderen. Door de schanskorven zelf aan elkaar vast te maken met de C-ringen krijgt u al stevigheid. Nu kunnen de haken, voor het uitbuiken worden geplaatst. Dit zal ongeveer 25 cm uit elkaar zijn. Om een strakke erfafscheiding te krijgen hebben wij voldoende haken aan u geleverd. Het is belangrijk deze schanskorvenhaken goed te verdelen. Nu kunt u gaan beginnen met het vullen van de schanskorven met uw zelf uit gezochte stenen. Om het mooiste resultaat te krijgen, kunt u het beste gelijkmatig de stenen er in leggen. Ook dit zal het uitbuiken voorkomen. Nadat u alle stenen in de steenkorf hebt verwerkt, kunt u zelf de deksel vast maken met de bijgeleverde C-ringen. Wij adviseren u dit niet meteen te doen, maar enkele dagen daarmee te wachten. Het is altijd mogelijk dat de stenen nog iets kunnen na zakken. Hierdoor ontstaat dan ruimte boven in de schanskorf. Deze zou u dan kunnen vullen met de overgebleven stenen. Hierna kunt u de schanskorvendeksel sluiten met de C-ringen. Na het zelf vullen en plaatsen van uw schanskorf, kunt u er jaren van genieten.

 

Wat is duurzaam? Duurzaamheid is door de loop van jaren een containerbegrip geworden. Het heeft alles te maken met maatschappelijk verantwoord leven. Hierbij kunt u denken aan milieu, ecologie en toekomstgericht denken. De 3 P’s zijn de kern woorden. People, Planet en Profit.

People: Door samen met uw buren, een keuze te maken in welk model en kleur schutting of erfafscheiding. Hierdoor vergroot je de samenwerking met uw omgeving, maar ook de mogelijkheid om gezamenlijk wat voor elkaar te kunnen betekenen.

Planet: Onze duurzame schuttingen gaan jaren mee en zijn daarom ook zeer duurzaam. Een houten schutting, ook al is deze geproduceerd van FSC gekeurd hout, zal na verloop van jaren gaan rotten en vervangen moeten worden. Hiervoor zullen telkens weer bossen gekapt moeten worden. De stenen van onze duurzame schutting zijn in het oneindig te gebruiken. Dit is dan ook zeer duurzaam voor de natuur. Als u ons puingranulaat gebruikt als opvulling voor uw schanskorf, zal uw erfafscheiding nog duurzamer worden.

Profit: Ook het onderhoud van onze duurzame producten, mogen onder de categorie duurzaam vallen. U heeft maar weinig middelen nodig om de schanskorven schoon te maken. U kunt met water de viezigheden er gemakkelijk af spoelen. Geen dure schoonmaak middelen of het verven van uw houten schutting. Hierdoor bespaart u veel geld en tijd. 

Bladkorven.

In de maanden oktober tot eind december vallen vele bladeren van de bomen die overlast verzorgen. Zoals u weet doet de gemeente er veel aan om in de herfst het gevallen blad zo snel mogelijk te verwijderen. Daarmee wordt overlast, maar ook  gladheid bij regenachtig weer, zo veel mogelijk voorkomen.  Dit is dan ook de reden dat de gemeentes veel bladkorven plaatsen. Uw medewerking wordt dan ook zeer gewaardeerd door uw gemeente als u een bladkorf plaatst. U kunt de bladeren in uw straat, maar ook in uw tuin opruimen en kunt deze in de bladkorven doen. Hiermee help u uw zelf, maar ook uw gemeente. Wij kunnen voor u op maat deze bladkorven maken. Hierdoor zijn ze voor u gemakkelijk op te ruimen en de bladkorf te bewaren voor het volgende jaar. De bladkorven van Gobion-schanskorven gaan jaren mee en u zult er jaren plezier van hebben. 

 

Heeft u hoogte verschil in uw tuin? Onze keerwanden gemaakt van schanskorven zijn dan iets voor u. Het komt vaak voor dat er een hoogte verschil in de tuin zit. Het liefst heeft u uw border vlak lopen i.p.v. schuin naar beneden of boven. Dit kunt u verhelpen met onze keerwanden gemaakt van schanskorven. Het mortelvrij bouwen, is met onze korven mogelijk.

Wij leveren voor u, hoveniers, grondverzetbedrijven, stratenmakers of particulier op locatie onze Gabion keerwanden. Er zijn vele mogelijkheden om esthetische en kwalitatief goede keerwanden te bouwen, maar met onze Gabion keerwanden heeft u een mooie robuuste en strakke eigen gemaakte keerwand in uw tuin. Door de hoge mate van flexibiliteit en het eenvoudige, zonder zware hulpmiddelen stapelen van de keerwanden van Gabion, kunt u veel arbeidskosten, en tijd besparen.

Ook op zoek naar een stevige, elegante, robuuste stenen schutting? Gabion Schanskorven heeft voor u de stenen schutting. Wij maken uw stenen schutting op uw gewenste maat voor in uw tuin. Ook kunt u bij ons de gewenste kleur voor uw stenen schutting uitkiezen, welke het beste bij uw huis past. Onze steenschutting zijn gemakkelijk te plaatsen en te vullen met zeer mooie natuur stenen. Het betreft hier een natuurproduct waarbij afwijkingen in kleur en structuur mogelijk zijn. Het is en blijft een natuurproduct die juist uw schutting van steen zo uniek maakt. 

De afmeting van de natuurstenen of de granulaten zullen altijd verschillend zijn. Wij proberen dan ook voor u voldoende stenen mee te leveren. U zult waarschijndelijk stenen overhouden, welke u voor andere doeleinden kunt gebruiken. U kunt de stenen altijd nog gebruiken als sierstukken in uw tuin.

Gabion Schanskorven levert deze stenen erfafscheiding, wanneer u deze wenst te ontvangen. Doch wij hebben wel minimaal 5 werkdagen nodig om de Gabion schanskorf voor u te produceren en in onze administratie te verwerken, voordat uw Gabion schanskorf door de transporteur naar u vervoerd kan worden.

Een stenen schutting heeft vele voordelen. U kunt deze erfafscheiding gebruiken als afscheiding met uw buren. Mocht u een zwembad of een sauna hebben en gesteld zijn op uw privacy dan is deze oplossing onderhoudsvriendelijker dan een haag en ook in de winter gesloten.

Ook qua geluidsoverlast zullen uw buren, maar u ook van uw buren, veel minder hinder van elkaar ondervinden, omdat deze schutting, welke gemaakt is van mooie natuursteen, een hoge geluidswerende eigenschap heeft.

 Mocht u nog vragen hebben over het plaatsen van uw schanskorf, stenenmuur, buitenhaard of de waterval neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.